PHP

Dobrodošli u svet PHP programiranja! PHP je moćan serverski jezik za skriptovanje koji se koristi za izradu dinamičkih i interaktivnih web stranica. Naučiti osnove PHP-a otvoriće vam vrata ka razvoju web aplikacija i omogućiće vam da stvarate prilagođene web stranice. Kroz ovaj uvod, bićete upoznati sa osnovnim konceptima PHP-a kao što su promenljive, nizovi, kontrolne strukture i petlje. Takođe ćete istražiti kako se PHP integriše sa HTML-om i bazama podataka kako biste kreirali dinamički sadržaj. Neka vaše PHP avantura počne!

web dizajn
Zašto baš PHP? Ovo je pitanje koje mnogi novi programeri postavljaju kada prvi put ulaze u svet web developmenta.

Odgovor leži u istoriji i uticaju koji je PHP imao na web development industriju.

PHP, što je skraćenica od Hypertext Preprocessor, je nastao 1994. godine od strane Rasmusa Lerdorfa. Od tada je postao jedan od najzastupljenijih jezika u web developmentu, a svoju popularnost duguje svojoj fleksibilnosti, jednostavnosti i velikoj zajednici programera koji ga podržavaju.

Neki od najvećih web servisa i platformi koje danas koristimo su izgrađeni uz pomoć PHP-a. Na primer, Facebook, najveća društvena mreža na svetu, je izvorno razvijen u PHP-u, kao i Wikipedia, najveća slobodna enciklopedija na internetu. Ove platforme su dokaz koliko je PHP moćan i pouzdan jezik za razvoj web aplikacija.

Neke od prednosti PHP u Web Developmentu

Tradicija i Istorijska Važnost:

Sa svojim korenima koji seže do 1994. godine, PHP je jedan od pionira u web developmentu, pružajući osnovu za izgradnju dinamičkih i interaktivnih web stranica.

Široka Upotreba:

Kao jezik koji stoji iza nekih od najvećih web platformi kao što su Facebook i Wikipedia, PHP je dokazao svoju sposobnost da podrži robustne i visoko skalabilne aplikacije i web projekte.

Zajednica i Podrška:

Velika i aktivna zajednica programera, zajedno sa bogatim setom dostupnih resursa i alata, čini PHP izuzetno pristupačnim jezikom za učenje i upotrebu u različitim web razvojnim projektima.

čine

Nisam pravi programer. Spajam stvari dok ne prorade, a onda nastavim dalje. Pravi programeri će reći 'Da, radi, ali svuda curi memorija. Možda bi trebalo to popraviti.' Ja ću samo ponovo pokrenuti Apache svakih 10 zahteva.

Rasmusa Lerdorfa

headingg

blog
PHP

Zašto izabrati nas

Predstavljamo vam sveobuhvatan kurs PHP programiranja koji je pažljivo dizajniran da traje 60 nastavnih časova, svaki u trajanju od 45 minuta. Kurs je namenjen programerima koji nemaju ili imaju malo iskustvo i žele da prošire svoje znanje u oblasti PHP-a. Struktura kursa je podeljena u tri ključna dela:

  1. Osnove PHP-a: Gde ćete se upoznati sa osnovnim konceptima PHP programiranja.
  2. Rad sa bazama podataka: Fokusiraće se na interakciji sa bazama podataka kako biste upravljali podacima unutar vaših aplikacija.
  3. Bezbednost: Ovde će se naglasak staviti na najbolje prakse u vezi sa bezbednošću web aplikacija.

Kroz svaku fazu kursa, rad će se bazirati na realnim primerima i projektima, čime se omogućava praktična primena naučenog. Cena kursa iznosi 60,000 RSD, koja je podeljena u tri jednaka dela koja se plaćaju po započetom delu kursa. Naš cilj nije samo da pređete kroz gradivo, već da steknete dublji uvid u razmišljanje programera, razumevanje poslovne logike kao jednog od važnijih aspekata web developmenta i primenu stečenog znanja u realnim projektima sve pod budnim okom programera sa iskustvom. Ovo je prilika da transformišete svoje programerske veštine i postanete stručnjak u PHP-u sa praktičnim iskustvom koje je odmah primenljivo u industriji.

Pre nego što započnete sa ovim kursom PHP programiranja, važno je naglasiti da je osnovno znanje HTML-a i CSS-a neophodno kako biste mogli da pratite gradivo efikasno. PHP je jezik za serversko skriptovanje koji se integriše sa HTML-om, a znanje CSS-a će vam pomoći da bolje razumete kako se dinamički generiše stil na web stranicama.

Ako ste zainteresovani za ovaj kurs, molimo vas da nam se obratite preko naše kontakt forme. Po prijemu vašeg upita, organizovaćemo sastanak sa našim programerom kako bismo dogovorili termine časova koji odgovaraju i vama i programeru. Sva nastava se odvija online, što vam omogućava fleksibilnost učenja iz udobnosti vašeg doma ili bilo koje druge lokacije koja vam odgovara.

headings

Utisci naših polaznika kursa

Naši Polaznici

Client1
Client2
Client3